Relaxatie met paarden 60min

-30%
70257001_415294395765350_4863615034640564224_n

Jaytho

Jaytho in Anzegem is een groepspraktijk voor massage, relaxatie, healing en coaching. Je komt er terecht in een landelijke hoeve omgeven door zonlicht, groen en water middenin de natuur. Je rijdt de hoeveweg op, door een bos en komt in een andere wereld waar je onmiddellijk al je zorgen vergeet. Joy maakt deel uit van de groepspraktijk samen met haar vader John, waar elk haar of zijn specialiteit heeft. Ze werken vanuit hun passie en hart en op een holistische wijze. Lichaam, geest en emoties zijn met elkaar verbonden.

Lees de reviews over mindfulness coaching hier en de triggerpoint massage hier. Test het zeker uit dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.


Relaxatie met paarden 60min

Coachen met paarden - Paard als leermeerster

Ontspannen met paarden en paardengewenning voor kinderen en volwassenen. Voor mensen die willen genieten van dieren en de natuur, om zo de drukte achter zich te laten. Terug in het NU door de magie van paarden en de betoverende stilte en kracht van de natuur.

Doelgroep: mensen met stress, eenzaamheid, die zich niet geliefd voelen, anst, nood aan echte vriendschap, rouwen, kinderen met leerproblemen of die gepest worden, ADHD,...

Ooit een paard, dier of boom gezien die zich druk maakt over wat een ander denkt over hem of over wat er nog allemaal moet gebeuren? De natuur en de paarden zijn altijd in het NU waar alles ok is en daar kunnen wij nog veel van leren. Je paard als zen-meester. Terwijl jijzo af en toe een gelukkig moment hebt, geniet je paard altijd van het leven. Als je in contact komt met een paard komen je gedachten even op de tweede plaats en ontstaat er een gevoel van verstilling.

Duur: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...