Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage 45min + Rugmassage 30min

-40%
shutterstock_127904771

Anneke's ontspanningsmassage

Bij Anneke's Ontspanningsmassage in Oostnieuwkerke (Staden) kan je genieten van een professionele massage die je even de dagelijkse sleur doet vergeten. Anneke vindt rust in het geven van massages en straalt dit ook over op haar klanten. Haar anti-stress lichaamsmassage is haar specialiteit waar klanten graag voor terug keren. Verder kun je ook de spanningen en blokkades in je rug, nek, schouder en hoofd laten losmaken. Of helemaal intensief onder handen genomen worden tijdens de Lomi Lomi massage.


Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage 45min

De Chinese denkwijze over de geneeskunde is helemaal anders dan onze Westerse. Bij deze filosofie draait alles rond energie. Blokkades in de energiestromen gaan zorgen voor problemen. Dit is een drukpuntmassage om de energie te stimuleren gevolgd door strekkingen en massage.

duurtijd: 45min

Rugmassage 30min

Dit is een ontspannende rugmassage rondom de schouders, de rug en de nek waar veel mensen spanningen en/of blokkades ervaren. Deze massage dient om deze spierspanning los te maken en de spieren terug wat meer te ontspannen, maar vooral om te genieten.

Duurtijd: 30min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...