Aroma lichaamsmassage 90min

-30%
shutterstock_383312326

Baan Butsayamat

Heeft u nood aan een dosis ontspanning of heeft u last van lichamelijke klachten? Dan bent u bij Baan Butsayamat een het juiste adres. Deze splinternieuwe massagepraktijk wordt uitgebaat door Butsayamat en haar man Geert. Twee hele lieve en professionele mensen die met volle overtuiging de Thaise massage op de kaart willen zetten.


Aroma lichaamsmassage 90min

Heerlijk verkwikkende lichaamsmassage met verwarmde etherische oliën, een ware ontspanning voor lichaam en geest. De etherische oliën worden aangepast aan wat uw lichaam en geest op dat moment nodig heeft.  De lichaammassage is een complete behandeling voor uw fysiek en mentaal welzijn, goede voorbereiding op fysieke inspanning en herstel van het lichaam na inspanning,  Heeft u last van specifieke klachten, zoals rug- en nekpijn? U geeft aan wat uw wensen zijn en de specialisten van Baan Butsayamat kijken hoe ze u het beste kunnen behandelen.

Na de behandeling is het aan te raden voldoende te drinken om de afvalstoffen af te voeren, eveneens is het aan te raden geen zware fysieke inspanningen meer te doen om de positieve effecten van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden.

Duurtijd: 90min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...