Anti-aging gelaatsverzorging 75min + Massage rug, nek, schouder en gelaat 45min

-50%
shutterstock_372699577
shutterstock_481964542
shutterstock_232040092
IMG_1764
IMG_1818

Huidcoach-schoonheidsverzorging Wendy

Reeds van kinds af was Wendy Gielen gefascineerd door allerlei dingen die met schoonheid en verzorging te maken hadden. Ze volgde de opleiding als schoonheidsspecialiste en kon van haar hobby haar beroep maken. Wie zich mooi voelt, straalt dit ook uit. Een bezoekje aan schoonheidsverzorging Wendy is niet zomaar een verzorging, maar ook tijd maken voor jezelf om te ontspannen. In 2015 specialiseerde Wendy zich in huidcoaching om de klant een gepaste huidverzorging te kunnen aanbieden en te kunnen werken aan huidverbetering. Ook voor de klassieke behandelingen als manicure, pedicure, suikerontharing , permanente make-up (op aanvraag) en massages kun je bij Wendy terecht. Zij is gespecialiseerd in de herbalanceringsmassage specifiek voor oncologische patiënten.


Anti-aging gelaatsverzorging 75min

Anti-age treatment

Geef je gelaat de verzorging die het verdient en laat het eens extra verwennen. Elke gelaatsverzorging wordt voorafgegaan door een intakegesprek en huidmeting. Dit is een anti-aging behandeling voor het stimuleren van huidvernieuwing en beschermen van de huidstamcellen tegen schadelijke invloeden en  tekenen van huidveroudering.

  • Reiniging
  • Epilatie wenkbrauwen
  • Scrub
  • Masker
  • Massage
  • Dag- of nachtverzorging

Duur: 75min

Massage rug, nek, schouder en gelaat 45min

Deze relaxatiemassage is een volledig manuele massage met essentiële oliën, die zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. Het is een doeltreffende manier om helemaal tot rust te komen, aangepast aan de behoeften waar je lichaam op dat moment nood aan heeft.

Duur: 45min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...