Life coaching & reiki healing 2u

-35%
say yes to adventures follow your path

Jaytho

Jaytho in Anzegem is een groepspraktijk voor massage, relaxatie, healing en coaching. Je komt er terecht in een landelijke hoeve omgeven door zonlicht, groen en water middenin de natuur. Je rijdt de hoeveweg op, door een bos en komt in een andere wereld waar je onmiddellijk al je zorgen vergeet. Joy maakt deel uit van de groepspraktijk samen met haar vader John, waar elk haar of zijn specialiteit heeft. Ze werken vanuit hun passie en hart en op een holistische wijze. Lichaam, geest en emoties zijn met elkaar verbonden.

Lees de reviews over mindfulness coaching hier en de triggerpoint massage hier. Test het zeker uit dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.


Life Coaching 60min

Ben je op zoek naar jezelf en balans in je leven? Herken je een steeds terugkerend patroon? Zie je niet meteen een oplossing? Probeer dan eens dankzij deze unieke vorm van coaching en healing jezelf terug te vinden en te groeien. Je krijgt inzichten in jezelf, je leven, fysieke en mentale gezondheid, carrière, balans werk-gezin, relatie,... Leer terug leven in het hier en nu.

Coaching d.m.v. verschillende energetische technieken en methodes zoals: mindfulness, reiki, meditatie, karakteranalyse... Je leert jezelf beter kennen en dingen loslaten, zodat je terug vooruit kunt in het leven. Persoonlijke aanpak en behandeling afhankelijk van de problematiek. Healing waarbij gewerkt wordt op een bewustwording van je eigen kunnen en eventueel ook grenzen. 

Duur: 60min

Reiki 50min

Healing - Genezing door handoplegging

Reiki is een eeuwenoude Japanse behandelmethode en werkt door middel van handoplegging en energetische symbolen. Letterlijk betekent het Japanse woord Reiki : Universele Energie. Deze uiterst voedende energie is aanwezig in al wat leeft. Tijdens de behandeling wordt deze universele levensenergie doorgegeven. Het vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Lichaam, geest & Ziel worden als het ware met deze positieve, universele levensenergie gevoed en geharmoniseerd.

Reiki werkt zacht en subtiel. Een vaak direct gevoeld effect bij een Reikibehandeling is ongekend diepe ontspanning. Een Reikibehandeling is heel plezierig en kan uitstekend in combinatie met alle andere vormen van zorg toegepast worden, zoals medicijnen, operaties, bestraling, psychotherapie, etc. Het is ook een uiterst geschikte therapie voor kinderen! Reiki bevordert levensvreugde, lichamelijke vitaliteit, celvernieuwing en versterkt het immuunsysteem. 

Duur: 50min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...