Bachbloesemconsult 60min

-15%
IMG_2024

Het Holistisch Instituut

Het Holistisch Instituut is geen standaard salon, maar een Holistisch Centrum waar je als mens ondersteuning en begeleiding kan krijgen daar waar nodig door verschillende bekwame therapeuten (psycholoog, yoga, kindercoach, gezondheidscoach, holistische vroedvrouw). Werk samen met o.a. Audrey naar een harmonisch, natuurlijk evenwicht. Gebaseerd op ontspanning – met een deugddoende massage of heerlijke gelaatsverzorging –, een evenwichtige voeding en een goede verzorging. Haar passie voor natuur en verzorging kwam meer en meer op de voorgrond en ze volgde een opleiding tot schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd voetverzorger (pedicure) en Dr. Hauschka-therapeute (in Nederland). Ze is ook gediplomeerd voetreflexologe en gezondheidscoach en verdiept zich nog steeds verder in de Holistische welzijnszorg volgens de Bashya methodieken. Het resultaat is een holistische kijk op gezondheid en behandelwijzen.


Bachbloesemconsult 60min

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren,… Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in positieve. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in kalmte en rust. 

Heldervoelende manier van werken a.d.h.v. kaartenduiding in combinatie met bachbloesems en kinesiologie (spiertesting), om zo te achterhalen wat er op dit moment speelt en gaande is in je lichaam en geest. 

Inclusief aangepast bachbloesemflesje (t.w.v. €10).

Duur: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...