Relaxatiemassage arrangement 60min

-35%
shutterstock_370689113

Instituut Sensy

Instituut Sensy in Oostkamp-Brugge biedt diverse gelaats- en lichaamsverzorgingen aan waarbij uw huid steeds centraal staat. Onze huidverzorgingen worden dan ook steeds afgestemd op uw huidtype waarbij u steeds kan rekenen op persoonlijk advies en een exclusieve verzorging.  Ook voor epilaties, definitieve ontharingen, manicure, medische pedicure, tanning en maquillage bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor een ontspannende massage of voor een van onze samengestelde arrangementen en workshops.


Relaxatiemassage arrangement 60min

Relaxerende Zweedse massage met olie

Een ontspanningsmassage brengt je in een diepere ontspanning en nodigt je uit om spanning los te laten.  Massage verhoogt de weerstand en is een aangename manier om aan uw gezondheid te werken.  De massage helpt ook bij het verwijderen van afvalstoffen door het stimuleren van de bloedcirculatie. Een massage brengt u een persoonlijk evenwicht en een gevoel van harmonie met zichzelf en uw omgeving. Blokkades worden weggewerkt zodat de energie weer beter kan stromen doorheen uw lichaam. 

Mini-gelaatsverzorging met crub en detox masker

Een  mini-verzorging van het gelaat, die de huid herstelt, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een scrub is ideaal om dodehuidcellen te verwijderen. Nadien leggen we een zuiverende en regenerende detox-masker. Dankzij de sterk absorberende eigenschappen zorgt dit masker voor een een efficiënte ontgifting van de huid waardoor afvalstoffen, onzuiverheden en het teveel aan huidtalg verwijderd worden. Geschikt voor alle huidtypes!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...