Hotstone massage arrangement 60min

-30%
shutterstock_337474043

Instituut Sensy

Instituut Sensy in Oostkamp-Brugge biedt diverse gelaats- en lichaamsverzorgingen aan waarbij uw huid steeds centraal staat. Onze huidverzorgingen worden dan ook steeds afgestemd op uw huidtype waarbij u steeds kan rekenen op persoonlijk advies en een exclusieve verzorging.  Ook voor epilaties, definitieve ontharingen, manicure, medische pedicure, tanning en maquillage bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor een ontspannende massage of voor een van onze samengestelde arrangementen en workshops.


Hotstone massage arrangement 60min

Hotstone relaxatiemassage

Fijne relaxerende lichaamsmassage waarbij gebruikt gemaakt wordt van verwarmde basalt stenen. Het lichaam wordt ingeolied met verwarmde olie. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, waardoor u een sterke ontspanning ervaart. Daarna wordt er met zachte ontspannende technieken in combinatie met de hotstone gemasseerd.

Mini-gelaatsverzorging met scrub en detox masker

Een  mini-verzorging van het gelaat, die de huid herstelt, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een scrub is ideaal om dodehuidcellen te verwijderen. Nadien leggen we een zuiverende en regenerende detox-masker. Dankzij de sterk absorberende eigenschappen zorgt dit masker voor een een efficiënte ontgifting van de huid waardoor afvalstoffen, onzuiverheden en het teveel aan huidtalg verwijderd worden. Geschikt voor alle huidtypes!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...