Aroma therapie 60min

-30%
DSC_1278

Ariane Wellness

Bij Ariane Wellness in Arendonk kom je terecht in een ontspannen sfeer. In het aanbod vind je de klassieke relaxatiemassages aangevuld met energetische en Oosterse massage, maar ook evenzeer spiritueel advies of een healing. Speciaal voor mensen met veel pijn zijn er specifieke behandelingen, zoals de Tachyon therapie of de speciale infrarood sauna. Ariane bekijkt welke massage of therapie het meest geschikt is voor jou en bij de massages past ze verschillende technieken toe. Ze gebruikt enkel etherische oliën die heerlijk geuren en meteen een ontspannen effect hebben. Ariane Wellness, de plaats waar je lichaam en geest weer in harmonie gebracht worden.


Aroma therapie 60min

Essentiële oliën worden ook aromatische of etherische oliën genoemd: etherisch omdat de olie verdampt, aromatisch omdat ze geuren, essentieel, omdat bij een tekort of een gebrek aan olie de plant niet kan leven. Etherische oliën zijn geen olie zoals olijfolie: ze zijn vluchtig, voelen niet vet aan en bevatten het welriekende deel van de plant.

Er zijn ruim zevenhonderd winbare essentiële oliën, waarvan ongeveer tweehonderd door aromatherapeuten worden gebruikt. Elke olie heeft een specifieke geur of eigenschap De chemische samenstelling is zeer complex. Ze bestaat soms wel uit honderden verschillende componenten. Dit verklaart waarom een essentiële olie kan helpen bij een uiteenlopende reeks stoornissen.

Essentiële oliën zijn over het algemeen zeer geconcentreerd en kunnen niet in onverdunde vorm worden toegepast. Voor gebruik in massage worden de oliën daarom vermengd met plantaardige oliën.

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende soorten oliën, die in verschillende combinaties en verdunningen aan de individuele behoeften van de patiënt aangepast worden.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...