Biokleuring kort haar + Brushing

-30%
shutterstock_140904661

Kapsalon Greet

Als je een afspraak maakt bij Kapsalon Greet in Oeselgem, dan maak je niet alleen tijd voor een nieuwe coupe of een nieuw kleurtje. Een bezoek bij Greet staat synoniem voor gezelligheid: een tasje koffie, een leuke babbel, even ontspannen en tijd nemen voor jezelf. Het salon is vlot bereikbaar en heeft een privé parking. Geen parkeerstress dus! Met haar 20 jaar ervaring weet Greet perfect welke kleur het beste bij je past en welke coupe je gezicht het meest tot zijn recht laat komen. Ze kent haar producten en volgt regelmatig bijscholingen. Wanneer je buitenkomt, ligt je haar perfect in de plooi


Biokleuring kort haar

Tijd voor een nieuw kleurtje? Wil je af van die doffe kleur en ga je voor een gezonde glans? Met deze biokleuring zie je er terug stralend uit. Samen kiezen we een kleur dat past bij je stijl en je gelaat. Bovendien is deze biokleuring ammoniakvrij. Je kleur blijft langer behouden.

Brushing

Moet je naar een feestje of wil je gewoon lang genieten van je kapsel? Met een professionele brushing worden je haren opnieuw glanzend en glad en blijft het veel langer in model.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...