Lymfedrainage met kleurentherapie

-10%
lymfecirculatie-circulation-lymphatique
5-elementen-bollen
PhytEther

Bio Esthetiek Belle

Bio esthetiek Belle is gelegen in het rustige polderlandschap op een boogscheut van de zee, met zicht op het groen in een oase van rust. Chantal en Isabel, moeder en dochter, zorgen er voor het absolute welzijn van lichaam en geest.
Gezondheid is immers je grootste schat, innerlijke rijkdom is uiterlijke schoonheid en geeft je een schitterende uitstraling.

Bio esthetiek Belle werkt met het revolutionaire product Phyto 5, gericht op herstel van het energetisch evenwicht in het lichaam. Door de unieke samenstelling van de ingrediënten en de daardoor bijzonder energetische werking van de producten, biedt phyto 5 een meerwaarde voor een goede huidverzorging en behandelingen met diepgaand resultaat.


Lymfedrainage met kleurentherapie

De lymfen zijn van levensbelang voor het afvoeren van onze afvalstoffen uit het lichaam. Wanneer deze minder goed functioneren voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden. Door deze diepe energetische lymfedrainage worden de lymfen terug in gang gezet. De afvalstoffen verdwijnen uit het lichaam, waardoor de geest wakker geschud wordt, het lichaam bruist van energie en uw huid terug gaat stralen. Met de kleurentherapie wordt aan de hand van licht en kleuren de verstoorde energiebalans in het lichaam hersteld.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...