Lymfedrainage met kleurentherapie + Bepalen van bioritme + Energetisch voetbadje

-50%
lymfecirculatie-circulation-lymphatique_w
5-elementen-bollen
PhytEther

Bio Esthetiek Belle

Bio esthetiek Belle is gelegen in het rustige polderlandschap op een boogscheut van de zee, met zicht op het groen in een oase van rust. Chantal  er voor het absolute welzijn van lichaam en geest.
Gezondheid is immers je grootste schat, innerlijke rijkdom is uiterlijke schoonheid en geeft je een schitterende uitstraling.


Lymfedrainage met kleurentherapie

De lymfen zijn van levensbelang voor het afvoeren van onze afvalstoffen uit het lichaam. Wanneer deze minder goed functioneren voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden. Door deze diepe energetische lymfedrainage worden de lymfen terug in gang gezet. De afvalstoffen verdwijnen uit het lichaam, waardoor de geest wakker geschud wordt, het lichaam bruist van energie en uw huid terug gaat stralen. Met de kleurentherapie wordt aan de hand van licht en kleuren de verstoorde energiebalans in het lichaam hersteld.

Bepalen van bioritme

Volgens je geboortedatum wordt je bioritme berekend. Je leert meer over jezelf op fysisch, emotioneel en intellectueel vlak. Het geeft uitleg over je relaties, je werk en nog zoveel meer. Het bepaalt waarom je bepaalde ziekten kunt oplopen en hoe dit te voorkomen. Ook je relaties worden bepaald door je bioritme, welke werkomgeving of beroep het beste bij je past en waarin jij je thuis voelt.

Energetisch voetbadje

Geniet voor de behandeling van een ontspannend en energetisch voetbadje.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...