Cryolipolyse behandeling 45min

-50%
shutterstock_371404390

Iduna

Iduna Huidtherapeute in Turnhout is een experte in huidverbetering. Met het innovatieve meso-T8+-apparaat haalt Sabine topresultaten bij het behandelen van echte probleemhuiden, zoals acné, couperose, psoriasis, maar ook op vlak van anti-aging. Ze heeft maar 2 apparaten, de Cryolipolyse en de meso-T8+ en werkt maar met 1 merk, Dermaviduals. Hierdoor is ze een echte specialiste en legt ze mooi de focus op oplossingen zoeken, voor zij die vaak alle wegen al behandeld hebben zonder resultaat, maar bij haar toch nog mooie resultaten kunnen verkrijgen.


Cryolipolyse behandeling 45min

Met Cryo 21 koudetherapie kan je voorgoed verlost zijn van overtollig vet op uw billen, benen, buik, bovenarmen en onderkin.
De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!
De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar!

De onderkin behandelen kan ook vanaf nu. Je behaalt een mooi resultaat met een kuur van 4 behandelingen.

Duurtijd: 45min 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...