Gelnagels nieuwe set met verlenging + Gelnagels bijwerken

-30%
5

Sois Belle

Bij Sois Belle in Herenthout vertrek je met de perfecte nagels, wimpers en voor wie wil een mooi kleurtje. Caroline ontvangt je open en vriendelijk in het zeer landelijk gelegen salon. Ze houdt van een open en casual aanpak en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Het aanbod bij Sois Belle bestaat uit gelpolish, gelnagels, manicure, pedicure, wimper extensions, lash lift, waxing en spray-tan. Caroline werkt enkel met professionele merken, zoals Urban Nails, Abstract, Gelamour, D’or Nails en Minetan.


Gelnagels nieuwe set met verlenging

Wilt u graag mooi verzorgde nagels die wel 3 weken perfect in model blijven? Gelnagels met verlenging biedt een uitkomst voor iedereen die niet in bezit is van een lang natuurlijk nagelbed. Door een tip te plaatsen worden de nagels verlengd. De verlenging zorgt eveneens voor een extra stevigheid aan de nagel.

  • nagels verzorgen
  • aanbrengen gelnagels
  • nabehandeling

Gelnagels bijwerken

Na enige tijd is het aangeraden om de gelnagels bij te werken. Door de groei van de natuurlijke nagel, krijgt de nagel een uitgroei. Bijwerken van de gelnagels zorgt voor verzorgd ogende nagels en handen die in het oog springen.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...