Gelaatsverzorging 90min + Full manicure + Dag make-up

-25%
shutterstock_323272172
Manicure-1
shutterstock_374184904
shutterstock_294243536
shutterstock_241638460

Sauna Wellness Skin Care Synthia

Een statig huis midden in een residentiële wijk, rustig gelegen. Bij Sauna Wellness Skin Care Synthia vind je je welverdiend cocoon moment!
Van hammam en sauna faciliteiten tot massages, peeling, permanente make-up, gelnagels, suikerepilatie en permanente ontharing. Van de cosmedische Skin Booster behandeling van Juliette Armand en de relaxerende behandeling met het bio aromatische gamma van Phyto 5 tot afslanking en huidversteviging met Icoone en het revolutionaire Ultratone shaping system. Hier vind je ongetwijfeld je gading. Zowel jeugd, dames als heren zijn hier welkom.
Welkom en ontdek een wereld van verschil ...


Gelaatsverzorging 90min

Juliette Armand lunch break lifting facial

De huidproducten van Juliette Armand zijn het resultaat van een duidelijke missie en gedegen wetenschappelijk onderzoek. Crèmes, serums en gels zijn erop gericht om de huid gezond te houden. Enerzijds wordt dit bewerkstelligd door de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en andere huidproblemen. Anderzijds zijn de huidproducten van Juliette Armand speciaal gecreëerd om de huid te verzorgen en te herstellen.

  • reiniging
  • peeling
  • gelaatsmassage
  • masker
  • serum
  • dagverzorging

Full manicure

Een manicure is een behandeling van nagels en handen. Door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions wordt de huid gekalmeerd en ontspannen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd. De nagelriem en losse velletjes rond de nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt gevoed met nagelriemolie.

Dag make-up

Geniet ten volle van je dag met een prachtige make-up en indien gewenst verzorgen we ook jouw opsteekkapsel of brushing.
Wens je een stapje verder te gaan en wil je echt leren hoe je jezelf maquilleert volgens je winter, zomer, lente of herfsttype, dan kunnen we dit voor jou bepalen.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...