Wimperextensions nieuwe set Russian Volume

-20%
shutterstock_92627089

BeyouTiffeet & More

Tiffany is gespecialiseerd voetverzorgster en schoonheidsspecialiste in haar eigen zaak Beyoutiffeet & More te Lier. Haar specialisatie is medisch pedicure waarbij ze instaat voor de verzorging en preventie van voetproblemen, huid- of nagelaandoeningen. Daarnaast kun je ook bij Tiffany terecht voor esthetische verzorgingen zoals manicure, gellak, spa manicure of pedicure, lash lift met kleuring, wimperverlenging, ontharingen en gelaatsverzorgingen.


Wimperextensions nieuwe set Russian Volume

Van de vroege ochtends tot late avonden er vrouwelijk uitzien. Probleemloos kunnen sporten, douchen en zwemmen zonder gebruik te maken van mascara en de wimperkrultang. Ontdek voor je wimpers de unieke behandelingen geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Bij wimperverlenging met wimperextension wordt op iedere natuurlijke wimper een kunstwimper gezet. 

Wimperverlenging met Russian volume techniek

De ultieme vorm van wimperverlenging met de Russian volume techniek met wimpertrosjes. Per natuurlijke wimper worden er maar liefst 4-7 vederlichte zijdezachte kunstwimpers geplaatst. Het effect is ongelofelijk en blijft verschillende weken goed.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...