Wimperextensions nieuwe set + Bijwerken wimperextensions (3 weken)

-50%
shutterstock_152706686

Amorosi

Schoonheidsinstituut Amorosi in Lochristi is in de vakkundige handen van Julie die haar klanten graag verwent tijdens een gelaatsverzorging, massage, pedicure of manicure. Ook voor make-up, ontharingen, gelnagels en wimperextensions kun je bij haar terecht. Julie werkt met het hoogwaardige merk Juliette Armand voor optimale resultaten en huidverbetering. Naast een kwalitatieve dagelijkse reiniging en hydratatie, werken de producten in op huidverjonging, -bescherming en -versteviging. De verzorgingen zijn telkens gepersonaliseerd en afgestemd op ieders huidtype. Na één behandeling zie en voel je reeds het verschil. Julie zorgt voor de ontspanning en brengt je tot rust.


Wimperextensions nieuwe set

Wilt u graag mooie volle wimpers die voor een extra intense oogopslag zorgen? Kies dan voor wimperextensions. U kan kiezen uit de 3D of de one-by-one techniek. Met de 3D techniek wordt op elke natuurlijke wimper 3 valse wimpers gehecht, dit zorgt ervoor dat u wimpers extreem langer en voller zijn. Bij de one-by-one techniek wordt er één wimper aan de natuurlijke wimpers gehecht. De wimpers worden voller en langer, met een natuurlijk effect.

  • ​voorbereiding 
  • aanbrengen wimperextensions
  • afwerking

Bijwerken wimperextensions (3 weken)

​​Wanneer de wimperextensions na enige tijd loslaten en de natuurlijke wimpers uitgroeien, kan u uw wimperextensions laten opfrissen, om terug die open oogopslag te bekomen.

  • bijwerken wimperextensions

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...