Microneedling + LED 20min

-50%
shutterstock_226912804

Esthetiek Marleen

Bij Esthetiek Marleen in Lembeke verwelkomen Marleen en haar dochter je graag voor gespecialiseerde anti-aging behandelingen. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis zet ze alles in op huidverjonging en -verbetering. Ze gaat een stapje verder dan enkel manuele gelaatsverzorgingen met Mila d’Opiz en bereikt optimale resultaten met de Venus Swan en Aquarenew in combinatie met LED-lichttherapie. Daarnaast kun je ook in haar instituut terecht voor manicure & pedicure, gelnagels en gellak, ontharing en make-up van LookX.


Microneedling

Microneedling is een zeer efficiënte verzorging voor acné littekens, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Daarbij wordt er gewerkt met een dermapen die bestaat uit fijne naaldjes die miniscule wondjes maken in de opperhuid waarbij we tegelijk een serum inwerken. De beschadigde huid wordt vernieuwd, collageenproductie gestimuleerd en de elasticiteit neemt toe. Vanaf de eerste behandeling zichtbaar.

Duur: 60min

LED lichttherapie 20min

LED Licht- of Fototherapie gebruikt de kracht van puur licht om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen. Zeer effectief voor vele huidproblemen, o.a. veroudering, acné en gevoelige huid condities. Een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd!

Duur: 20min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...