LED-behandeling 30min

-40%
shutterstock_192793781

Schoonheidsinstituut Valerie

Wanneer u een bezoek brengt aan schoonheidsinstituut Valerie te Brakel komt u terecht in een landelijk ingericht, en rustgevend schoonheidsinsituut waarin u zich eens heerlijk kan laten verwennen met vooruitstrevende producten en apparatuur. Er wordt een huidanalyse gemaakt waarna uw huid behandeld en in optimale conditie wordt gebracht.


LED-behandeling 30min

Huidverjonging en versteviging

Omnilux led is dé nieuwste ontwikkeling in led-lichttechnologie, die een jeugdige, gezonde uitstraling binnen handbereik brengt voor iedereen. Omnilux led is een 100% natuurlijke en veilige methode, volledig medisch onderbouwd, die niet enkel voor huidverjonging maar ook voor tal van huidproblemen wordt toegepast.

De klant legt zich onder de lamp en geniet van het zuivere energetische licht dat door de huid gaat en geabsorbeerd wordt door onze cellen en celonderdelen. Er ontstaat een proces waardoor de cellen gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid die haar vitaliteit verliest in de loop der jaren, weer actief en vitaal.

Met de Omnilux led worden producten dieper ingewerkt en wordt uw huid algemeen gezond gemaakt.

Toepassingen: Rimpels ,huidverslapping , hydratatieverhogend, beschadiging door de zon (ook zonnebrand), huidirritatie, verwijde pörien, couperose-rosacea, wondheling, psoriasis, pigmentvlekken, vitiligo

Aangezien elke huid anders is nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend consult zodat ik samen met u een aangepaste therapie kan uitwerken en waarbij de te verwachten resultaten besproken worden!

Duurtijd: 30min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...