Anti-aging verzorging gelaat en hals + Led-licht

-50%
shutterstock_192793781

Schoonheidsinstituut Baïne

Professioneel advies en resultaatgerichte behandeling: met dit doel voor ogen startte ik, Rita Van Hoof, in 2009 Schoonheidsinstituut Baïne. De laatste jaren heb ik het genoegen zij aan zij te kunnen werken met mijn dochter. Dankzij de vele opleidingen die wij volgen zijn wij steeds mee met de nieuwste technieken in onze sector. Onze specialisaties zijn huidverbetering en figuurcorrectie. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in ons Schoonheidsinstituut te Maldegem!


Anit-aging gelaat en hals

De Venus Swan is een toestel dat met radiofrequentie en magnetische pulsen inwerkt op de derde huidlaag voor celvernieuwing. De applicator met 4 contactpunten maakt zachte massagebewegingen op de huid bij een temperatuur van 39°. Voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, rimpels, dubbele kin, expressielijntjes en oogvochtwallen.

Het resultaat is een mini facelift zonder snijden (niet-invasief) en pijnloos:

  • Celvernieuwing
  • Aanmaak natuurlijk collageen en elastine
  • Liftend effect
  • Vervaging van rimpels

Led-behandeling

Huidverjonging door gebruik van lichttherapie (30'). Voor de behandeling van rimpels, het verbeteren van de vochtbalans, couperose, pigmentvlekken verbleken, huidporiën verkleinen, versteviging en lifting van de huid, littekens en brandwonden.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...