Huidverbeterende gelaatsverzorging 90min + Facelift gelaatsmassage 45min

-30%
shutterstock_351968630
shutterstock_270396668
IMG_1764
IMG_1818
IMG_1765

Huidcoach-schoonheidsverzorging Wendy

Reeds van kinds af was Wendy Gielen gefascineerd door allerlei dingen die met schoonheid en verzorging te maken hadden. Ze volgde de opleiding als schoonheidsspecialiste en kon van haar hobby haar beroep maken. Wie zich mooi voelt, straalt dit ook uit. Een bezoekje aan schoonheidsverzorging Wendy is niet zomaar een verzorging, maar ook tijd maken voor jezelf om te ontspannen. In 2015 specialiseerde Wendy zich in huidcoaching om de klant een gepaste huidverzorging te kunnen aanbieden en te kunnen werken aan huidverbetering. Ook voor de klassieke behandelingen als manicure, pedicure, suikerontharing , permanente make-up (op aanvraag) en massages kun je bij Wendy terecht. Zij is gespecialiseerd in de herbalanceringsmassage specifiek voor oncologische patiënten.


Huidverbeterende gelaatsverzorging 90min

Experience behandeling

Geef je gelaat de verzorging die het verdient en laat het eens extra verwennen. Elke gelaatsverzorging wordt voorafgegaan door een intakegesprek en huidmeting. Een op huid afgestemde behandeling met het 5-stappenplan (reinigen, peeling, stimuleren, herstellen en beschermen) van Hannah.

  • Reiniging
  • Epilatie wenkbrauwen
  • Scrub
  • Masker
  • Massage
  • Dag- of nachtverzorging

Duur: 90min

Facelift gelaatsmassage 45min

Een unieke gelaatsmassage die verstevigend en liftend werkt voor een onmiddellijk strakkere en jongere huid. Deze manuele anti-aging massage combineert verschillende technieken en werkt op het afvoeren van afvalstoffen (lymfedrainage). 

Duur: 45min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...