Ontspannende gelaatsverzorging 75min + LED lichttherapie 20min

-49%
shutterstock_58913761

Skin Care Center Jill

Aan de rand van de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek in het Oost-Vlaamse Herzele vindt u Skin Care Center Jill. Hier wordt u in de watten gelegd met de meest hedendaagse schoonheidsbehandelingen, met net dat beetje meer. U wordt steeds ontvangen in een rustgevend kader waarin huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht voorop staan. Onze visie berust op gedegen vakkennis, deskundigheid en kwaliteit. Dit is een schoonheidsinstituut waar u werkelijk alles onder één dak vindt. Met steeds vernieuwende en vooruitstrevende technieken. Laat u verzorgen door Jill in een oase van rust en sereniteit, en keer ontspannen en herboren terug naar huis. Skin Care Center Jill is een professioneel instituut gespecialiseerd in huidverbetering. Alle behandelingen worden steeds aangepast aan de noden en conditie van uw huid. U kan rekenen op resultaatgerichte behandelingen met topproducten én dat terwijl u de dagdagelijkse drukte even aan u voorbij laat gaan. Bij Skin Care Center Jill gaat alle aandacht naar u.


Ontspannende gelaatsverzorging 75min

Geef je gelaat de verzorging die het verdient en laat het eens extra verwennen. Elke gelaatsverzorging wordt voorafgegaan door een intakegesprek en huidmeting om de verzorging en producten af te stemmen op jouw huid. 

  • Reiniging
  • Scrub
  • Gelaatsmassage
  • Massage: voeten of rug
  • Masker
  • Dag- of nachtverzorging

Duur: 75min

LED lichttherapie

LED Licht- of Fototherapie gebruikt de kracht van puur licht om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen. Zeer effectief voor vele huidproblemen, o.a. veroudering, acné en gevoelige huid condities. Een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd!

Duur: 20min

Kuur 5 behandelingen : 200€ ipv 340€

Kuur 10 behandelingen: 540€ ipv 680€


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...