Gelaatsverzorging 60min + Rugmassage 30min

-40%
shutterstock_368879126

Zen-Studio

Bij Zen-Studio in Roeselare verwelkomt Ewa je met de glimlach in haar gloednieuwe zaak waar haar enige doel is om je tot rust te laten komen. Ewa is een ervaren en gediplomeerde masseuse in de Ayurvedische en Oosterse massagevormen. Haar massageruimte ademt de Oosterse sfeer uit en dompelt je als het ware onder in een andere wereld. Dankzij een massage kun je tot rust komen en weer helemaal opladen. Ayurvedische massages kennen een ontspannende en helende werking in combinatie met etherische oliën. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om Zen-arrangementen, Turkse of Marrokaanse rituelen te kiezen.


Gelaatsverzorging 60min

Bij de gelaatsverzorging hoort telkens een uitgebreide massage met het doel om te ontspannen of liften. De techniek wordt aangepast naargelang de wensen en behoeftes van de klant.

Inbegrepen:

  • Reiniging
  • Peeling
  • Natuurlijk kruidenmasker
  • Gelaatsmassage
  • Dagcrème

Tijdsduur: 60min

Rugmassage 30min

Dit is een complete rug-, nek- & schoudermassage met warme etherische olie, die bestaat uit verschillende massage technieken. Deze harmoniserende en energetische massage bevordert de innerlijke kracht en laat je weg zinken in een bad van zalige rust. Je ervaart nadien een diepe ontspanning.

Duur: 30min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...