Quantum gelaatsverzorging 120min

-10%
shutterstock_370811657

Schoonheidsartiste Odina

Schoonheidsartiste Odina is een compleet, gespecialiseerd en holistisch schoonheidssalon te Tremelo. Laat je zintuigen betoveren, je huid verwennen... In een ontspannende sfeer met zuiver natuurlijke producten, nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Krijg weer voeling met jezelf door de zachte maar krachtige mix van subtiele aroma’s, die alleen de natuur kan bieden. Bij Odina laat je al je spanningen los, kun je genieten en ontdek je de natuurlijke schoonheid in jezelf.


Quantum gelaatsverzorging 120min

QUANTUM gelaatsverzorging

Beleef de PHYTO 5 totaalbeleving in zijn diepste vorm met de Quantum gelaatsverzorging! Balans brengen in je emotie en energie, is ook balans brengen in je fysieke lichaam.

Laat los wat je blokkeert en haal je eigen kracht in jezelf naar boven, je komt vanzelf naar een hoger energie niveau. Een zachte en diepe verzorging om je persoonlijke evolutie te ondersteunen, creëer een positieve flow in je leven. Geblokkeerde energie word losgemaakt en naar de oppervlakte gebracht.Deze revolutionaire manier van verzorging biedt maximaal resultaat op vlak van schoonheid en welzijn. Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen.

Boek een diep ontspannende en helende Quantum gelaatsverzorging en optimaliseer je innerlijke levenskracht.

Duur: 120min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...