10 keer Detox alpenpakking 60min

-10%
shutterstock_177373931

Silenzio

Silenzio in Stekene is een ideaal adres voor relaxatiemassage, EFT coaching en gezondheidsbehandelingen. Mensen kunnen hier terecht voor een 1 op 1 coaching en sinds kort is er ook de mogelijkheid voor klant te worden in mijn online-praktijk. In de online-praktijk wordt je geleerd hoe je zelf EFT kan toepassen voor eigen gebruik. Ook worden er een tal van tools vrijgegeven die je kunnen verder helpen om meer energie te krijgen in je leven zodat je vol zelfvertrouwen je eigen leven bepaalt en je droomleven kunt realiseren.


Detox alpenpakking 60min

Eerst kunt u genieten van een volledige lichaamspeeling die wordt aangebracht met masserende bewegingen.  Het stimuleert de doorbloeding van de huid en zorgt voor een betere opname van de voedende algengel die daarna over heel uw lichaam wordt aangebracht. De algen kunnen hun werk doen terwijl u kunt relaxen in een rustige omgeving. Vervolgens wordt uw lichaam gereinigd en als afsluiter wordt uw lichaam nog even na gemasseerd met een voedende body lotion.

Werking

De algenpaking is niet alleen ontgiftend en verstevigengd maar bevat ook werkzame stoffen die een stimulerend effect hebben bij het afslanken, het tegengaan van cellulite en versteviging van de huid. 

  • Lichaamspeeling
  • Algenmasker
  • Massage
  • Verzorgende body lotion

​Duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...