Figuurcorrectie buik

-50%
cryotherapie

Schoonheidsinstituut Baïne

Professioneel advies en resultaatgerichte behandeling: met dit doel voor ogen startte ik, Rita Van Hoof, in 2009 Schoonheidsinstituut Baïne. De laatste jaren heb ik het genoegen zij aan zij te kunnen werken met mijn dochter. Dankzij de vele opleidingen die wij volgen zijn wij steeds mee met de nieuwste technieken in onze sector. Onze specialisaties zijn huidverbetering en figuurcorrectie. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in ons Schoonheidsinstituut te Maldegem!


Figuurcorrectie buik

Figuurcorrectie met de Venus Legacy

Niet-chirurgische figuurcorrectie en silhouetteverandering zonder snijden en volledig pijnloos. Voor de behandeling van huidverslapping, vetophoping, cellulites en love handles. De techniek is bij uitstek geschikt voor het verbeteren en verstevigen van de huid op de plaatsen waar je dit graag wenst. Denk hierbij aan hangende bovenarmen en verslapping aan de binnenkant van uw benen, maar ook aan een verslapte buik na een zwangerschap. 

De Venus Legacy is een toestel dat met radiofrequentie en magnetische pulsen inwerkt op de derde huidlaag voor celvernieuwing. De applicator met 4 contactpunten maakt zachte massagebewegingen op de huid bij een temperatuur van 39°. De te behandelen lichaamszone wordt eerst gereinigd en daarna wordt er een laagje glycerine aangebracht voor een betere geleiding.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...