Huidverbetering 30min + LED lichttherapie 20min

-40%
shutterstock_230232814
598316
shutterstock_548181151
shutterstock_408890449
IMG_2281

Esthetiek Marleen

Bij Esthetiek Marleen in Lembeke verwelkomen Marleen en haar dochter je graag voor gespecialiseerde anti-aging behandelingen. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis zet ze alles in op huidverjonging en -verbetering. Ze gaat een stapje verder dan enkel manuele gelaatsverzorgingen met Mila d’Opiz en bereikt optimale resultaten met de Venus Swan en Aquarenew in combinatie met LED-lichttherapie. Daarnaast kun je ook in haar instituut terecht voor manicure & pedicure, gelnagels en gellak, ontharing en make-up van LookX.


Huidverbetering aquarenew 30min

Aquarenew

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te peelen, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. Het beste resultaat bekom je door te beginnen met de ‘ droge’ diamond dermabrasie, gevolgd door de krachtige hydratatiebehandeling met fijne huidpolijsting.

Hydrabrasie is uitermate geschikt voor een onzuivere huid, vale huid, anti-aging, zwarte punten, dehydratatie, pigmentvlekken, lijntjes en rimpels, verstopte poriën en zonbeschadigde huid.

Duur: 30min

LED lichttherapie 20min

LED Licht- of Fototherapie gebruikt de kracht van puur licht om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen. Zeer effectief voor vele huidproblemen, o.a. veroudering, acné en gevoelige huid condities. Een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd!

Duur: 20min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...