Mesopeel gelaat

-20%
shutterstock_591200168

Beauty Fashion Julie

Welkom bij schoonheidssalon Beauty Fashion Julie in Gavere. Bij haar kan je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Laat je leiden door de goede zorgen en geniet van totale rust en ontspanning, wat een optimale must is in deze drukke tijden... U kan bij haar terecht voor volgende behandelingen: gelaatsverzorging met hoofd-en schoudermassage, epilaties, gelnagels, pedicure, wimperextensions, avond- en feest make-up/trouwmake-up. Verder is ze gespecialiseerd in permanente make-up.  Julie is een professioneel schoonheidsspecialiste met reeds meer dan 10j ervaring. Onlangs opende ze ook haar concept fashion shop bij haar schoonheidssalon waar je terecht kunt voor kledij, accessoires en juwelen. De droom van elke vrouw.


Mesopeel gelaat

Mesopeel is een soort microdermabrasie, maar zonder gebruik van vloeistof of kristallen. Door middel van verschillende opzetkopjes kan de intensiteit van de behandeling aangepast worden aan huidtype en huidprobleem. Het is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. In een kuur krijg je het beste en mooiste resultaat.

Wat doet mespeel jouw huid?

De behandeling werkt in onze bovenste huidlaag en verwijdert daar de dode huidcellen. Hierdoor is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Mesopeel is voor bijna iedereen geschikt en kun je toepassen bij:

  • fijne rimpels
  • onzuivere huiden
  • huidveroudering
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...