Laserontharing dames oksels

-15%
shutterstock_126894104
IMG_2628
DSC_0026

Skin Care Suy-De Paep

Skin Care, schoonheidssalon te Beveren wordt uitgebaat door Suy Marcella & De Paep Kathy en is net iets anders dan anderen. Zij zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen van dr. Christine Schrammek, ook voor probleemhuiden zoals acné, hyperpigmentatie, doorgedreven anti-aging, overgevoelige huiden,...

Permanente laserontharing is de tweede specialisatie met medisch diode toestel waar de nadruk op ligt. Maar ook voor medische pedicure als alle andere cosmetische behandelingen kun je bij hen terecht. Je krijgt gegarandeerd een excellent resultaat dankzij een nauwe, persoonlijke begeleiding en advisering. Ze werken steeds met de nieuwste technieken en dit binnen een ontspannen en gezellig instituut. 


Laserontharing dames oksels

Permanente oplossing voor het verwijderen van haartjes, gedaan met scheren of waxen dankzij deze laserontharing. Je bent verlost van die vervelende haartjes en een zijdezacht lichaam is het resultaat.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing is een methode voor definitieve ontharing dankzij laserlicht om nauwkeurig, effectief en pijnloos te werken. De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel ongewenste haren duurzaam te verwijderen. Je krijgt een speciale laserbril op om de ogen te beschermen. Er wordt enkel een koele gel aangebracht op de huid voor een beter contact en tegen verbranding van de huid. Het apparaat voelt koel aan en is volledig pijnloos. Het duurt slechts enkele minuten en de huid ziet lichtjes rood, maar die roodheid verdwijnt terug.

Voor wie?

Laserontharing kan bij elk haartype en bij iedere persoon toegepast worden, indien er geen allergische reactie is van de huid. Vandaar dat er altijd eerst een test wordt gedaan. Bij mensen met een heel lichte haarkleur (blond of wit) werkt laserontharing niet, aangezien er pigmentkleur ontbreekt in de haartjes en haarwortel. Deze laserontharing kan het ganse jaar door uitgevoerd worden en is veilig om in elk seizoen mee te starten.

Test?

Eerst wordt er een test met de laserkop gedaan op een klein stukje huid aan de onderkant van de arm. Nadat de analyse is gebeurd, worden de juiste niveaus voor jouw huid- en haartype ingesteld op het toestel.

Aantal behandelingen?

Afhankelijk van je huid- en haartype en de gekozen lichaamszone, zijn 6 tot 12 behandelingen aangeraden voor het gewenste resultaat. Een behandeling kan plaats vinden om de 4 à 6 weken, afhankelijk van de haargroei.

Tips:

  • Voor elke behandeling douchen en haartjes nat scheren met scheermesje (niet epileren of waxen)
  • Na de behandeling mag er gedoucht worden, maar niet met zeep, shampoo, bodylotion, deo... De dag erna is dit geen probleem.
  • Een milde roodheid van de huid kan zichtbaar zijn tot maximum 2 dagen na de behandeling
  • Vermijd zonnebank of zonnebaden

Dit is een richtprijs, afhankelijk van het haartype en -kleur kan de prijs variëren. Informeer zeker of kies voor een gratis testbehandeling!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...