DAUWDRUPPEL'S STARTVERZORGING GELAAT: Kennismakingsverzorging gelaat Phyto 5 incl. startpakket voor thuisonderhoud

12
Lotion tonic vuur 200 ml

Fris en fruitig voel je je nadat je de huid gereinigd hebt met lotion.

Onmisbaar bij je dagelijkse verzorging voor een mooie, stralende huid!


Natuurlijke lotions ervaar je als een boost. Een heerlijk tintelend en fris gevoel wanneer je de lotions van Phyto 5 gebruikt, door de subtiele mix van natuurlijke ingrediënten.


Je reinigt het gelaat eerst met een Phyto 5 reinigingsmelk, Mousse nettoyante Ageless of gel.

Daarna gebruik je een kleine hoeveelheid lotion op een wattenschijfje en ga je over de huid van je gelaat en hals.

Dit ritueel doe je elke ochtend en avond.


Hiermee verwijder je zorgvuldig de laatste onzuiverheden, make-up resten en ook de kalkresten uit het kraanwater.


Lotion Tonic Vuur gevoelige huid: element Vuur, zomer, voor de gevoelige huid met roodheden en couperose

La crème acide 50 ml

Herstelt de Ph-balans van de huid en maakt een beschermlaagje aan.


Breng een dunne laag van deze crème aan op het gezicht en de hals voor de verzorgende of behandelende crème.


Thuisgebruik:


  • onder dag- & nachtcrème
  • dun laagje onder een andere crème
  • in een persoonlijke verzorgingscrème gemaakt door Dauwdruppel


Actieve stoffen: EO petitgrain, melkzuur


Is ook een ideale mannencrème!

Kleimasker Metaal 100 ml

Werkt herstellend. Bevordert de afvoer van lymfevloeistof en de zuurstofvoorziening van de huid, mineralen.

SOS bij kleine ongelukjes, draineert, ontsmet, haalt onzuiverheden uit.


Aanbevolen als OPSTARTKUUR met Phyto 5


Actieve stoffen: klei, kaolien, EO van eucalyptus, niaouli en tijm



PHYTO 5 Gelaatsverzorging 'Pretty Skin'


PRETTY SKIN VERZORGING 60 MIN.

Een diepe reinigende en hydraterende verzorging voor de onzuivere (acne) huid. Je huid voelt weer mooi aan. Kan je huid niets meer verdragen en reageert ze op alles en nog wat? Dan passen we deze Pretty Skin behandeling aan naar een Pretty Sensitive Skin verzorging om je huid helemaal terug te kalmeren en te balanceren zodat je huid terug in zijn herstelfase komt.


Deze behandeling omvat:


  • relaxatie met Chromatherapie (kleur- en lichttherapie)
  • reiniging van het gelaat
  • peeling
  • dieptereiniging tot in de poriën
  • epileren wenkbrauwen
  • (eventueel verwijderen zwarte puntjes of gerstenkorrels)
  • Oosterse lymfedrainage met Chromatherapie
  • Energetisch serum en kleimasker gelaat, ogen en decolleté
  • afwerken met ph-herstellende en beschermende crème, dag- of nachtcrème en oogcrème
  • persoonlijk verzorgingsadvies voor thuis

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?


"Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen."




Aanbod en Tarieven

Dauwdruppel, uw holistisch beauty en wellness instituut


BEAUTY

Natuurlijke en energetische huidverjonging - Huidverbetering - Welzijn - Ontspanning - Natuurlijke make-up


Holistisch schoonheidsspecialiste Hilde kiest resoluut voor behandelingen die veel verder gaan dan alleen je buitenkant.

Elke behandeling werkt ook in op de energiedoorstroming en onderliggende emoties. De behandelingen zijn gebaseerd op het energetisch principe van de traditionele Chinese Geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie en energie en Hilde werkt volgens de leer van de 5 natuurelementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal & Water. Deze 5 elementen liggen aan de basis van je welzijn, gezondheid en uitstraling.


Schoonheidsverzorgingen op regelmatige basis vanuit het diepste niveau verbonden met de energetische kracht van de PHYTO 5 natuurproducten dragen bij tot een betere gezondheid.


Elke behandeling is maatwerk!

Door met de PHYTO5 producten te werken kan Hilde mee opzoek gaan naar de oorzaak van een esthetisch probleem aan de hand van een diagnose van de reflexzones op het gezicht en lichaam. Hierdoor kan ze zowel de symptomen als de oorzaak binnenin mee aanpakken. Door een interpretatie van jouw persoonlijk bioritme (volgens je geboortedatum) vindt HIlde ook je sterktes en werkpuntjes zowel naar huidverbetering, je emoties én je energie toe en kan ze jouw het ideale thuisadvies meegeven.


Elke verzorging is uniek door de Phytobiodermie technologieën van kleurlichttherapie, energetische lymfedrainage en Biostimulatie. Ze wordt afgestemd op jouw huidconditie, het seizoen of je emotie. Een gezond evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid doet jou op natuurlijke wijze stralen…


WELLNESS

Schoonheid en gezondheid, lichaam en geest zijn altijd met elkaar verbonden. Hilde specialiseert zich daarom ook in behandelingen die veel dieper gaan. Als energetisch en oosters therapeut, reflexoloog en kleurenpuncturist werkt ze vanuit het holistisch mensbeeld.


Alle behandelingen ondersteunen het herstel van je innerlijke balans en verhogen de immuniteit van je lichaam. Ze hebben effect op je emoties, spanning en zorgen voor verlichting van pijnen. Alternatieve methodes volgens de Traditionele Chinese gezondheidsleer stimuleren je zelfhelend vermogen om zo helemaal terug in je kracht te komen.


Lichaam en geest komen weer helemaal in balans waardoor je ook uiterlijk weer gaat stralen.


Opgelet: Deze methodes vervangen geen reguliere geneeskunde, maken geen diagnoses en pretenderen geen ziektes te kunnen genezen. Raadpleeg steeds een arts indien u twijfelt over uw gezondheid.

Locatie

Zolderstraat 34, 8553 Otegem
Zo Gesloten
Ma Gesloten
Di Op afspraak
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Gesloten

Reviews

DANIQUE V.
14/02/2020
Beste behandeling ooit!
Daisy D.
26/11/2019
Ik heb ontzettend genoten van deze massage. Het is ongelooflijk wat aanraking teweeg kan brengen bij een mens! Helemaal tot jezelf komen en rust vinden, zalig! Voor herhaling vatbaar!
Sophie V.
06/12/2019
Fantastische behandeling achter de rug. Zeer ontspannen, uitmuntende massage en heel bekwame, lieve dame. Aanrader!
wouter c.
20/02/2020
wouter c.
20/02/2020
Tiffany S.
27/06/2020
Zalig diepgaande verzorging en duurzame werking. Een intense geur- en kleurbelevenis tot in het diepste van mijn cellen. Gouden dame met goede vibes en gedegen skill. Een kwalitatieve behandeling met persoonlijke afstemming. Een stukje hemel op aarde om hier te vertoeven.
Els L.
18/08/2020
prima verlopen, een wellness-momentje voor mezelf. Blij dat ik dit adresje met Hilde leren kennen heb !
Melissa S.
21/10/2022
Reeds enkele maanden vertrouw ik in Hilde om mij te laten ontharen met de suikerwax. Alsook onlangs een lymfedrainage laten doen van het lichaam en gezicht, met de producten van Phyto 5. Gezicht en lichaam werden strakker, ook mijn omgeving kon dit zien! Maar niet enkel uiterlijk zag ik verandering, ook innerlijk gaf het me rust! Ik raad dit absoluut aan en ben zeer tevreden van Hilde; een uiterst lieve madame die heel zorgzaam met je omgaat! Top!
Nancy L.
09/11/2022
Gisteren voor het eerst een lymfebehandeling gekregen door Hilde met een FANTASTISCH resultaat. Voor het eerst sedert jaren geslapen zonder ergens pijn te voelen, alsook opgestaan zonder pijn en bewegingsbeperking. Het was gewoon ZALIG! Nooit gedacht dat ik dit nog zou meemaken. Ik kijk reeds uit naar de volgende behandeling. Bedankt Hilde! Je bent een topper !
Dorien D.
26/12/2022
Een mailtje om mij te herinneren aan mijn afspraak de volgende dag voor een Reconnect van Head to toe behandeling. Onmiddellijk een gelukzalig gevoel... Morgen opnieuw enkele uurtjes pure Me-Time onder de deskundige en verzorgende handen van Hilde. De verzorging is zoals steeds deugddoend, verrijkend en in bepaalde opzichten verhelderend. Met behulp van de kleur- en lichttherapie worden er verbanden gelegd en worden een aantal zaken duidelijk. Nu meer dan een week later kom ik tot het besef dat wat naar boven is gekomen een grotere rol speelt dan ik zelf had kunnen denken. Iets om mee aan de slag te gaan... Net dat is de reden waarom ik Hilde en Dauwdruppel zo graag aanbeveel: de verzorgingen gaan veel dieper en zijn veel intenser dan een gewone schoonheidsbehandeling. Een absolute aanrader !
Lara L.
17/02/2023
Zeer tevreden van de suikerontharing. Ik ga u al enkele maanden en de haartjes worden zichtbaar dunner. Hilde is heel vriendelijk en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens de behandeling.
Inne G.
25/03/2023
Na al jaren vaste klant te zijn bij Dauwdruppel ben ik nog iedere keer verbaasd wat een behandeling voetreflexologie met mij teweeg kan brengen. Al enkele weken lag ik met mezelf in de knoop en voelde ik mij niet goed in m'n vel. Na een behandeling voetreflexologie kwam ik terug buiten met een opgeladen gevoel en vol positieve energie. Ik heb er terug van genoten en de nacht die volgde heb ik heel goed geslapen. Dit is een behandeling die je zeker eens moet ervaren alsook de lymfedrainage van gezicht en lichaam die ik zeker kan aanraden. Hilde, heel erg bedankt om mij keer op keer terug de rust en de juiste krachten te geven!! Je bent een TopVrouw met toch wel magische handen.
Deal: DAUWDRUPPEL'S STARTVERZORGING GELAAT: Kennismakingsverzorging gelaat Phyto 5 incl. startpakket voor thuisonderhoud
Dauwdruppel
Otegem
206,00
185,40
Uw voordeel: € 20,60

  • Veilig online betalen