Fibromyalgie massage 30min

3
Fibromyalgie massage 30min

Ervaart u de klachten als chronische spierpijn, stijfheid, bewegingsbeperkingen en vermoeidheid? Deze hele zachte massage zorgt ervoor om de huid los te maken. Het leidt tot een diepe ontspanning, het verlicht de pijn, en vermindert gevoelens als angst en somberheid. De ademhaling wordt weer normaal en het hartritme daalt. Hierdoor dalen het stress- en pijnniveau.


Duurtijd: 30min

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Cosy Feeling in Bellegem

Bij Cosy Feeling in Bellegem staat de mens centraal voor zowel innerlijke als uiterlijke ontspanning en balans. In 2019 startte Sofie haar zaak Cosy Feeling gespecialiseerd in voetreflexologie, healing en massages vanuit een holistische visie. Door blokkades los te maken, kan de energie terug stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk doen. Je voelt je rustiger, vitaler en beter in je vel. Zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel herstelt het evenwicht zich.

Lees volledig artikel
Cosy Feeling in Bellegem

Locatie

Kwabrugstraat 14, 8510 Bellegem
Zo Gesloten
Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

Lesley B.
16/10/2020
Zeer vriendelijke persoon, weet waar ze mee bezig is. Gewerkt op mijn probleem en onmiddellijk resultaat
Vera S.
29/10/2020
Zeer vriendelijk ontvangen. Respect voor klant tijdens het ontkleden. Zeer goede doeltreffende behandeling. Heb er 100% van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nathalie V.
31/07/2021
Een zeer aangename ervaring. Fijne voet (drukpunt) massage tijdens een gezellige babbel. Zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.Top! 👍
Deal: Fibromyalgie massage 30min
40,00
30,00
Uw voordeel: € 10,00

  • Veilig online betalen