Edelsteen massage + healing

3
Edelsteen massage + healing 90min

Door gebruik van warme olie en verwarmde edelstenen geeft deze lichaamsmassage een diep ontspannend resultaat. De helende kracht van rozenkwarts brengt evenwicht, werkt kalmerend en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Jade heeft een positieve werking op het algemene welzijn en zorgt voor harmonie en evenwicht. Edelstenen geven tijdens de massage een unieke zuivere trilling en mineralen af. Blokkades worden hiermee opgeheven en het energieveld wordt gereinigd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie.


Healing is een eeuwenoude energetische behandelmethode en werkt op energiestroming d.m.v. handoplegging. Deze universele energie is aanwezig in alles wat leeft. Healing harmoniseert, versterkt het zelfherstellend vermogen en ondersteunt lichaam, geest en ziel op een krachtige en natuurlijke wijze. De behandeling werkt zacht en subtiel en wordt op de kledij toegepast. Een vaak direct effect bij een behandeling is een ongekend diepe ontspanning. Daarnaast bevordert het levensvreugde, lichamelijke vitaliteit, celvernieuwing en versterkt het immuunsysteem.


Duurtijd: 90min


voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Cosy Feeling in Bellegem

Bij Cosy Feeling in Bellegem staat de mens centraal voor zowel innerlijke als uiterlijke ontspanning en balans. In 2019 startte Sofie haar zaak Cosy Feeling gespecialiseerd in voetreflexologie, healing en massages vanuit een holistische visie. Door blokkades los te maken, kan de energie terug stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk doen. Je voelt je rustiger, vitaler en beter in je vel. Zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel herstelt het evenwicht zich.

Lees volledig artikel
Cosy Feeling in Bellegem

Locatie

Kwabrugstraat 14, 8510 Bellegem
Zo Gesloten
Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo Gesloten
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

Lesley B.
16/10/2020
Zeer vriendelijke persoon, weet waar ze mee bezig is. Gewerkt op mijn probleem en onmiddellijk resultaat
Vera S.
29/10/2020
Zeer vriendelijk ontvangen. Respect voor klant tijdens het ontkleden. Zeer goede doeltreffende behandeling. Heb er 100% van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nathalie V.
31/07/2021
Een zeer aangename ervaring. Fijne voet (drukpunt) massage tijdens een gezellige babbel. Zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden.Top! 👍
Deal: Edelsteen massage + healing
100,00
75,00
Uw voordeel: € 25,00
Te koop t.e.m. 31/10/2021

  • Veilig online betalen