ONZE 360° AANPAK WERKT

Lifestylebooking.be is een 100% Belgisch bedrijf en is gestart vanuit een passie voor ondernemen en online marketing. Ondertussen zijn wij zelf getransformeerd van het marketing bedrijf met zijn bekend online lifestyle magazine, naar een 360° bedrijf voor alle tools die je zaak kunnen helpen groeien zoals software, marketing, coaching en branding. Al onze pakketten zijn beschikbaar in maandelijkse huurformule's, met de mogelijkheid om maandelijks gratis op te zeggen, of interessante aankoopformule's.

Interesse? Neem contact op met ons.

Transform your business!

Marketing bij Lifestylebooking

Marketing bij Lifestylebooking

Dankzij onze ervaring met de succesvolle marketingstrategie van ons online Lifestyle magazine van Lifestylebooking, en de aangesloten partners zijn wij dé specialist op het gebied van online marketing. En daar zijn we dan ook trots op.

Wanneer je interesse hebt in een samenwerking met Lifestylebooking, gaat onze coach samen met jou eerst een gratis en vrijblijvende online met je afspreken. Tijdens deze afspraak bespreken we samen jouw doelen en wat precies jouw verwachtingen zijn. Zo kunnen wij je een gepaste oplossing aanbieden.

Al onze pakketten zijn maandelijks gratis opzegbaar.

Vraag info

Onze software

Wil je nieuwe klanten aantrekken? Dan moet je website er niet enkel aantrekkelijk uitzien om je doelgroep aan te spreken, maar vooral ook over de juiste technische mogelijkheden beschikken. Met een website van Lifestylebooking weet je zeker dat je een professionele website hebt om nieuwe klanten aan te trekken.

Wij hebben een all-in-one software pakket waarbij alle modules, zoals kassa, webshop, stockbeheer, online agenda en nog veel meer, met elkaar communiceren. Vanaf nu kan je dus met één software pakket werken voor al je modules. Dat bespaart je niet enkel veel geld uit maar ook veel tijd.

Al onze pakketten zijn beschikbaar in maandelijkse huurformule's, met de mogelijkheid om maandelijks gratis op te zeggen, of interessante aankoopformule's.

Vraag een demo en prijzen van onze software.
Onze software
Branding

Branding

Jouw logo, website en keuze van kleuren weerspiegelen wie je bent en waar je voor staat. Een professionele huisstijl komt geloofwaardig over en vergroot je naamsbekendheid.

Bij Lifestylebooking kan je terecht voor al je offline-en online communicatie en drukwerk.

Vraag meer info.

Marketing & business coaching

Heb je niet de tijd om elke haverklap een nieuwe cursus te volgen op vlak van social media, maar wil je gewoon hulp krijgen bij uw praktische vragen? Onze coaches staan voor je klaar om je te helpen met je praktisch vragen.

Consultant & business coach Laurens is één van de twee drijfveren van Lifestylebooking en start nieuwe partners op. Op maat van de partner wordt er een persoonlijk plan van aanpak en business strategie op punt gesteld.

Al onze pakketten zijn maandelijks gratis opzegbaar.

Vraag meer info.
Marketing & business coaching