Gelaatsbehandeling Luxe + Led masker gratis

1
Gelaatsbehandeling Luxe

Luxe: Deze behandeling bestaat uit het reinigen en peeling van de huid. Ook het verwijderen van oneffenheden (zoals zwarte punten) waardoor de huid er gladder zal uitzien. Na dit worden de wenkbrauwen terug in vorm gebracht. Daarna een massage met een liftend effect. Dan een masker aangepast aan het huidtype wat voor jou het gewenste effect zal bezorgen. Ook een serum in combinatie van het hoogfrequentieapparaat zal worden toegepast. Dit zal zorgen dat het serum nog dieper in de huid terecht komt waardoor het resultaat versterkt zal worden. Om af te sluiten wordt er een dagcrème toegepast, dit zal de huid voeden en beschermen. Luxe met een Anti-aging of detox-vliesmasker: Dit is de luxe met één van deze maskers. Het anti-aging masker geeft een extra boost aan de huid. Dit zorgt voor meer collageen aanmaak en de huid ziet er terug strakker uit. Het detox-masker is goed voor een acne huid, of een huid met veel oneffenheden. Het ontgift de huid en zorgt ervoor dat de oneffenheden minder snel terug komen.

Led Kleurentherapie 20min

LED-masker: Het LED-masker is perfect tegen de bestrijding van huidaandoeningen. Het masker werkt met verschillende kleuren licht. Elk licht heeft een bepaalde golflente die een aandoening bestrijdt. Zo kan het masker gebruikt worden om acne en fijne rimpels te behandelen. Het werkt ook als anti-aging, zorgt voor een goede bloedsomloop, produceert meer collageen, verkrijg een strakkere huid en bevorderd de wondheling. Het lijstje blijft doorgaan dus het is zeker een aanrader voor de gene die problemen ondervind met de huid. Deze behandeling duurt maar 20 tot 30 minuten maximaal. Opgelet! Het apparaat wordt afgeraden voor personen met zwangerschap of epilepsie.

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Blue Sage te Houthalen, een portret

Blue Sage is een gerenommeerd en gekende nagelstudio, wellness schoonheidssalon en opleidingscentrum in Houthalen, gerund door Christel Audenaerd.

Lees volledig artikel
Blue Sage te Houthalen, een portret

Locatie

Dorpsstraat 20, 3530 Houthalen

Reviews

Danique V.
18/11/2020
Heel tevreden met mijn behandeling! Een toppertje!
Deal: Gelaatsbehandeling Luxe + Led masker gratis
85,00
63,75
Uw voordeel: € 21,25
Te koop t.e.m. 30/11/2021

  • Veilig online betalen