Permanente ontharing volledige benen dames 5 beurten

2
Permanente ontharing volledige benen dames 5 beurten

Permanente oplossing voor het verwijderen van haartjes, gedaan met scheren of waxen dankzij deze laserontharing. Je bent verlost van die vervelende haartjes en een zijdezacht lichaam is het resultaat.


Hoe werkt laserontharing?


Laserontharing is een methode voor definitieve ontharing dankzij laserlicht om nauwkeurig, effectief en pijnloos te werken. De Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel ongewenste haren duurzaam te verwijderen. Je krijgt een speciale laserbril op om de ogen te beschermen. Er wordt enkel een koele gel aangebracht op de huid voor een beter contact en tegen verbranding van de huid. Het apparaat voelt koel aan en is volledig pijnloos. Het duurt slechts enkele minuten en de huid ziet lichtjes rood, maar die roodheid verdwijnt terug.


Voor wie?


Laserontharing kan bij elk haartype en bij iedere persoon toegepast worden, indien er geen allergische reactie is van de huid. Vandaar dat er altijd eerst een test wordt gedaan. Bij mensen met een heel lichte haarkleur (blond of wit) werkt laserontharing niet, aangezien er pigmentkleur ontbreekt in de haartjes en haarwortel. Deze laserontharing kan het ganse jaar door uitgevoerd worden en is veilig om in elk seizoen mee te starten.


Test?


Eerst wordt er een test met de laserkop gedaan op een klein stukje huid aan de onderkant van de arm. Nadat de analyse is gebeurd, worden de juiste niveaus voor jouw huid- en haartype ingesteld op het toestel.


Aantal behandelingen?


Afhankelijk van je huid- en haartype en de gekozen lichaamszone, zijn 6 tot 12 behandelingen aangeraden voor het gewenste resultaat. Een behandeling kan plaats vinden om de 4 à 6 weken, afhankelijk van de haargroei.


Tips:


  • Voor elke behandeling douchen en haartjes nat scheren met scheermesje (niet epileren of waxen)
  • Na de behandeling mag er gedoucht worden, maar niet met zeep, shampoo, bodylotion, deo... De dag erna is dit geen probleem.
  • Een milde roodheid van de huid kan zichtbaar zijn tot maximum 2 dagen na de behandeling
  • Vermijd zonnebank of zonnebaden

voorwaarden

  • Bon is 12 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Beleza & Estética te Leest

Schoonheidssalon Beleza & Estética in Leest, is een verborgen pareltje waar de Zuiderse Marisa u met een stralende glimlach ontvangt. Marisa is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die zich specialiseerde in gelaatsverzorgingen, make-up en permanente ontharing. Maar de klassieke verzorgingen zoals manicure, medisch pedicure, massage,... vind je hier uiteraard ook. Bij het gezellig en warm ingerichte Beleza & Estética stap je buiten met een ontspannen en gelukkig gevoel.

Lees volledig artikel
Beleza & Estética te Leest

Locatie

Tiendenschuurstraat 5, 2811 Leest ( mechelen)
Zo Gesloten
Ma 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 21:00 Op afspraak
Di 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 18:00 Op afspraak
Wo 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 21:00 Op afspraak
Do 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 18:00 Op afspraak
Vr 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 19:00 Op afspraak
Za 09:00 - 14:00 Op afspraak

Reviews

Danique V.
22/04/2020
De massage deed zeer veel deugd! Bedankt!
08/11/2021
Ik heb net een manicure behandeling met gellac gehad bij Marissa, wat een geweldige ervaring. Mariska is heel perfectionistisch in haar job, zet de klant centraal. Ze is een heel warme vrouw...ik ga zeker terug. Dankjewel.
Deal: Permanente ontharing volledige benen dames 5 beurten
1 400,00
840,00
Uw voordeel: € 560,00
Te koop t.e.m. 30/11/2021

  • Veilig online betalen