Atalanta relaxatietherapie 60min

13
Atalanta relaxatietherapie 60min

Wil je graag herbronnen? Je diepe innerlijke zelf ervaren in een diepgaande ontspanning?

​Op alle niveaus in balans komen zodat je innerlijke vrede en rust ervaart? Of wil je jezelf eens lekker verwennen en diep ontspannen genieten van een vrij moment?

Maak dan zeker een afspraak voor een ATA-relaxatie!


Via technieken die Inge in de loop van haar leven zich eigen gemaakt heeft of waarvan sommigen reeds diep in haar hogerbewustzijn verankerd waren, bekijkt ze waar jouw zorgnoden zitten op vlak van jouw lichamelijk en energetisch welzijn en brengt ze jou tot een zeer diepe ontspanning waarbij je alle ballast leert loslaten en jij op alle niveaus (lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel) terug evenwicht vindt in wie jij diep van binnen bent. Een ATA-relaxatie wordt steeds verrijkt met Reiki als extra energetische ondersteuning.

voorwaarden

  • Bon is 12 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Atalanta coaching & relaxatie

Atalanta in Gavere is een praktijk voor Coaching en Relaxatie, waar Inge mensen vanuit een holistische visie helpt om vooruit te kunnen en terug in volle kracht in het leven te staan. De Atalanta vlinder symboliseert transformatie, en daar staat de praktijk ook voor. Dit kan via verschillende technieken en behandelingen, waaronder coaching, mindfulness, ademhaling, energetische therapieën en aroma- of zorgmassage.

Lees volledig artikel
Atalanta coaching & relaxatie

Locatie

Sint-Pietersstraat 16, 9890 Gavere-Semmerzake
Zo Gesloten
Ma 08:30 - 12:30 Op afspraak
14:00 - 18:00 Op afspraak
19:30 - 21:00 Op afspraak
Di 08:30 - 12:30 Op afspraak
14:00 - 18:00 Op afspraak
19:30 - 21:00 Op afspraak
Wo 08:30 - 12:30 Op afspraak
14:00 - 18:00 Op afspraak
19:30 - 21:00 Op afspraak
Do 19:30 - 21:00 Op afspraak
Vr 08:30 - 12:30 Op afspraak
14:00 - 16:30 Op afspraak
Za 08:30 - 12:30 Op afspraak
14:00 - 15:30 Op afspraak

Reviews

Danique V.
06/08/2021
Dank je wel Inge voor de zalige massage.
Sandra K.
07/09/2021
Al meerdere keren in de goede handen van Inge terecht gekomen. Telkens een andere deugdoende massage met heel veel effect op de innerlijke rust. Ik kom zeker terug.
07/09/2021
Na een eerste kennismaking met Inge tijdens een coaching reeks bij de VVA heb ik haar opgezocht in haar privé praktijk voor ondersteuning van mijn dochter met HSP en zoon met ASS omtrent rouwverwerking. Inge heeft mijn beide kinderen op weg geholpen met veel warmte en liefde en daar ben ik vandaag nog steeds erg dankbaar voor.
Annelies D.
08/09/2021
Toen ik in de knoop zat met mezelf, heeft Inge mij geleerd op basis van ademhalingstechnieken en meditatie om de terug mezelf tot rust te krijgen. Ook onze baby heeft ze geholpen toen ze last had van krampjes of andere babykwaaltjes.
Huguette E.
08/09/2021
Je komt stressy binnen en verlaat de praktijk volledig opgeladen met een innerlijke rust en tevredenheid. Bedankt voor het fijne gevoel en het mogen " zijn". Inge is een topvrouw met gouden handen en aandacht voor de totale persoon, Zonder oordeel maar met een grote dosis medeleven en respect voor elk individu! Zeer professioneel in haar handelen en kennis! Haar praktijk is een veilige haven waar welbevinden en zorg voor de klant op nummer 1 staat. Inge is ondertussen mijn nummer 1. Bedankt voor je luisterend oor, de aangeboden oplossingen en de rust en het welbevinden achteraf. Respect ! Huguette Eechaut
Jay M.
08/09/2021
Ik heb in de loop der jaren heel veel van jou mogen en kunnen leren. Vaak had ik dat zetje nodig om door te gaan en te geloven in mijn kunnen. Nu ben ik op een punt gekomen in mijn leven dat ik me echt in mijn kracht voel en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. Het is niet altijd allemaal simpel en de ene dag is de andere niet, maar ik heb voldoende handvatten om bij mezelf te blijven en de rust in mezelf te vinden ook al heerst chaos rondom mij. Ontzettend dankbaar maar ook heel trots op jou! ❤ Jay
09/09/2021
We bezochten Inge met onze zoon toen hij 10 jaar was en slecht in zijn vel zat. Hooggevoelig en in die periode ongelukkig en onzeker. Het was mooi om te zien hoe ze keek naar zijn interesses en hem op zijn niveau bereikte, niet aan tafel, maar tijdens wandelingen. Ook mooi hoe wij als ouders bij de therapie betrokken werden. Onze jongen is ondertussen nog altijd heel gevoelig maar weet er mee om te gaan. Hij geeft zijn grenzen aan en tegelijkertijd kan hij heel mooi de grenzen van anderen zien en respecteren. Hij en wij hebben veel geleerd van de coaching van Inge.
Wendy W.
11/09/2021
We hebben Inge leren kennen via school. Wat een topmadam. Voor mij als mama was het een verademing dat er eindelijk iemand naar mijn zoon keek met een open blik en zonder vooroordelen. En het belangrijkste ze geloofde in zijn kunnen. We zijn op een bepaald moment door een heel moeilijke, emotionele periode gegaan. Mijn zoon had het moeilijk met zijn rouwverwerking van zijn papa. Ik ben Inge heel dankbaar dat ze toen mijn zoon onder haar vleugels heeft genomen en dat we samen een begeleiding hebben gevonden op maat van hem. Mijn zoon vertrouwde Inge volledig, wat voor hem bij veel mensen moeilijk is. Ze heeft hem de juiste handvaten meegegeven waar hij altijd op kan terugvallen. Wij dragen Inge een warm hart toe 🖤
Lucas D.
11/09/2021
Met onze 12 jarige zoon hebben we reeds een jarenlang traject achter de rug naar het zoeken van de juiste mensen om hem te begeleiden met zijn autisme, adhd, hooggevoeligheid,… Via via leerden we Inge kennen. En Wauw! Ongelofelijk hoe onze zoon veranderde na de bezoekjes aan Inge. De massages doen hem zoveel deugd, hij komt iedere keer herboren terug! Bovendien zijn de babbels deugddoende! Zeer blij met deze dame te leren kennen op onze zoektocht!
Marleen A.
21/09/2021
Dankjewel Inge Jouw handen voelden als een zachte fluisterende comminicatie met mijn lichaam. Tot ziens Marleen
Olivia M.
23/09/2021
In onze familie heeft iedereen al het geluk gehad om bij Inge te mogen gaan. Mijn zoon en dochter leerden omgaan met hoogsensitiviteit, vedriet en woede en leerden er beide zelfzekerder in het leven te staan. Ik heb al mogen genieten van een heel op maat gerichte massage. Er zijn ook altijd fijne babbels mee gepaard. Hartelijk bedankt Inge!
Valérie D.
08/10/2021
Echt genoten van deze welruikende massage. Nog uren erna ontspanning en goede nachtrust! Dankjewel lieve Inge! Xxx
Pieter B.
09/10/2021
Deze week voor het eerst langsgeweest bij Inge voor een aromatische massage. Echt op maat. Heel professioneel en vooral heel deugddoend. Een echte aanrader!
Deal: Atalanta relaxatietherapie 60min
60,00
45,00
Uw voordeel: € 15,00
Te koop t.e.m. 31/10/2021

  • Veilig online betalen