Klassieke gelaatsverzorging à l'aise 90min

9
Klassieke gelaatsverzorging A L'aise 90min

Geef jouw huid een goede boost met een “Gelaatsverzorging A L’Aise” voor een frisse, stralende, gezonde teint. Iedere gelaatsverzorging wordt voorafgegaan door een uniek rugritueel. Dankzij dit rugritueel zal je volledig ontspannen zijn, waardoor je ontvankelijker bent voor de daarop volgende verzorging.


Naast de reiniging en peeling van de huid, gaan we nog een stapje verder en voorzien een extra diepreinigende fase. Hierdoor gaat jouw huid er niet alleen gezonder uitzien, ze heeft ook opnieuw zuurstof. Je krijgt een schoonheidsvoorschrift mee naar huis en een stappenplan om jouw huid thuis verder te verzorgen,samen met een stalenpakket aangepast aan jouw huidtype.


Kom je voor de allereerste keer langs, dan hebben wij de meet & treat verzorging voor jou!


 • Huidanalyse met foto's
 • Ontspannen rugritueel (* niet bij de uitgebreidere luxeverzorgingen)
 • Reiniging
 • Peeling
 • Epilatie wenkbrauwen
 • Massage
 • Masker met aangepast serum
 • Aangepaste dag- of nachtverzorging


Tip: Wil je meer ontspanning of meer resultaat?

Boek dan zeker ook eens de extra bindweefselmassage, oogverzorging, decolletébehandeling, liftende armverzorging of de verzorging tegen vermoeide benen!

voorwaarden

 • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
 • Maximum aantal bonnen per klant: 1
 • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Schoonheidsinstituut A l'aise

Schoonheidsinstituut à l'Aise is er voor wie op zoek is naar huidverzorging die je huid een frisse uitstraling geeft, in combinatie met ontspanning en deskundig advies. Vanuit haar eigen ervaring en interesse in het verzorgen en verbeteren van de huid is Annelies zich gaan toeleggen op huidverbetering. Om haar klanten een totaalpakket aan te bieden, volgt Annelies regelmatig opleidingen in huidanalyse. Op die manier blijft ze op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen huidverbetering. Mensen zich laten goed voelen en doen stralen is haar passie. Verder hecht Annelies heel veel belang aan een warme en persoonlijke benadering.

Lees volledig artikel
Schoonheidsinstituut A l'aise

Locatie

Schillebeekstraat 77, 9500 Geraardsbergen
Zo Gesloten
Ma 13:30 - 15:30 Op afspraak
18:00 - 20:00 Op afspraak
Di 15:30 - 17:30 Op afspraak
Wo Gesloten
Do 13:30 - 18:00 Op afspraak
Vr 13:30 - 18:00 Op afspraak
Za 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak

Reviews

09/02/2021
Heel tevreden met mijn behandeling! Tot binnenkort!
Patricia A.
15/11/2019
Veronique D.
30/12/2019
Hele fijne ervaring.
Kathy D.
19/03/2020
Het was een kado voor mijn mama die op een wolkske naar huis kwam. Ze heeft direct een ander afspraak gemaakt. Ik ga voor me zelf ook gaan
Sabrina G.
06/04/2021
Heel vriendelijk ontvangen, deskundige uitleg gehad wat betreft mijn huid, de gezichtsbehandeling was goed uitgevoerd en ik was helemaal relax nadien, ook mede door de verwarmde ligzetel. Een echt aanrader als je je huid optimaal wil houden of herstellen!!
Lieve M.
06/04/2021
Altijd zeer tevreden na een behandeling. Een verzorging bij Annelies is altijd professioneel en op een rustige manier. Na een verzorging zeg ik altijd "dat heeft deugd gedaan" en ga tevreden naar huis.
Vera T.
07/04/2021
Ik ben altijd heel tevreden over mijn behandeling en de verzorgingsproducten. Annelies is heel professioneel en straalt rust uit. Het ideaal ontspanningsmoment voor een Me-time. Top dame ! Een aanrader !
Irene T.
08/04/2021
Een bezoek bij Annelies is altijd zeer professioneel en ontspannend. Ik kom altijd volledig relax buiten met een stralende huid. Met de juiste begeleiding van Annelies kan ik deze stralende huid ook tuis onderhouden. Ik kijk altijd uit naar mijn afspraak bij Annelies.
Kathy D.
16/04/2021
Zoals steeds een vriendelijke ontvangst bij Annelies. Professionele behandeling in een rustige omgeving. Gezichtsbehandeling doet je huid opnieuw stralen. Altijd heel tevreden met het resultaat.
Deal: Klassieke gelaatsverzorging à l'aise 90min
97,00
67,90
Uw voordeel: € 29,10
Te koop t.e.m.

 • Veilig online betalen

Deals