Rustpunt Mechelen

Reviews

Danique V.
08/02/2020
Wat een heerlijke massage! Ik keerde als herboren terug naar huis!
Chantal G.
03/11/2018
Zalig!
Liesbet V.
19/12/2018
Verwarmende massage door stralende, positieve, rustige Rhea. 100% genoten.
Kerstin H.
29/12/2018
Iets of wat sceptisch ging ik er de eerste keer naartoe. Ik ben zeer rationeel ingesteld. Maar wat een ervaring! Wat een topdame! Ik kwam er helemaal tot rust, de massage heeft veel in me los gemaakt en sterker als persoon doen vertrekken. Ik ben alvast vaste bezoeker (want klant is écht het verkeerde woord) geworden. Een aanrader voor iedereen die aan zelfzorg wil doen, een uur wil onthaasten en energie wil opladen.
Kris D.
01/01/2019
Heel goede massage, zeer vriendelijk en respectvol.
Lisette .
11/02/2019
Rhéa is een toffe madam die je heel vakkundig zacht masseert. Ik had marmamassage gekozen en ik heb niet meegeteld maar ze heeft zeker geen enkel drukpuntje overgeslagen. Voel me helemaal relaxed. Voor herhaling vatbaar. Merci Rhéa.
Sofie D.
16/02/2019
Ik genoot vandaag van een heerlijke energetische massage. Eventjes weg van de wereld, meegevoerd door de zachte handen van Rhea. Hier kom ik nog terug!
LInda V.
09/03/2019
De energetische massage was echt een voltreffer! Je komt als herboren buiten. Rhena stelt je helemaal op je gemak zodat je een echt rustmoment hebt. De massage zelf doet heel erg deugd. Een aanrader!!
Liliane D.
03/05/2019
Aangenaam onthaal zeer ontspannende marma massage .
Jessika L.
11/05/2019
Echt super! Echt van genoten. Vanaf de moment dat je aanbelde voelde je de rust. Kom zeker nog eens terug
Wannes T.
07/06/2019
Een hele fijne massage, een echt rustpunt.
Katrien D.
10/06/2019
Een heerlijk rustpunt ! Top
Teresa A.
18/07/2019
Zeer fijne ervaring. De massage gebeurt zeer respectvol. Mijn ervaring, dat uurtje duurde voor mij uren. Zalig gevoel en ontspannen buiten gekomen. Hier kom ik zeker terug.
PATRICIA M.
02/08/2019
Sympathieke mevrouw met magische handen. Héél erg genoten. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader!!!
Erika S.
15/10/2019
Een ware aanrader! Dikke proficiat Rhea mij zie je zeker nog eens weer. Jouw locatie én massage is een waar rustpunt. Een dikke pluim. Groetjes Erika
Farida A.
28/11/2019
Enorm genoten van de massage. Rhea is een zeer warm en zorgzaam persoon met “magic” hands. Een absolute aanrader!! En ik kom zeker terug!
Chris G.
21/12/2019
De gastvrouw ontvangt je warm en stelt je helemaal op je gemak. Ze geeft ook heel goed uitleg wat je mag verwachten van de behandeling. Volledig tot rust gekomen,echt een aanrader om volledig te ontspannen.
Lynn V.
19/02/2020
Hele lieve dame. Zeer ontspannende massage. Zeker geschikt voor een zwangere in derde trimester met rugpijn. Ik kan haar alleen maar aanbevelen!
Sandra V.
29/06/2020
De massage was zalig, Rhea laat u echt helemaal tot rust komen. Een aanrader!