Lotus body & soul coaching

Reviews

Danique V.
24/05/2020
Heerlijke massage gekregen. Bedankt!
ELKE V.
11/05/2019
ik had een fijne ervaring, voor mij was het nieuw, maar een super ervaring rijker. Zeker een aanrader
Gerd E.
07/07/2019
Professionele en kwalitatieve massage . Zeker een aanrader !!
Lynn J.
09/10/2019
Supervriendelijke dame. Neemt haar tijd om je volledig tot rust te brengen. Ik heb de sensi therapie gedaan en ben er helemaal rustig van geworden en kreeg er nieuwe inzichten door.
Rita K.
07/09/2021
Vandaag een zalige healing gekregen...een echte aanrader👍.
10/09/2021
Suzanne is een warme, lieve vrouw waarbij je tot rust komt. Gisteren genoten van een healing sessie die erg ontspannend was en ook enorm persoonlijk werd aangepakt!
26/02/2022
Dankje Suzanne! Je zorgde er met je bekwame en integere begeleiding voor dat ik een prachtige zielereis mocht meemaken. Deze warme ervaring is een cadeau dat ik dankzij jou mocht ontvangen en waar ik een stapje verder mee kan zetten in mijn leven. Dankje!
09/03/2022
Leren kennen via Social Deal en ondertussen reeds 2 x een healing gehad. Ik vond het een zeer fijne en ontspannende ervaring. Effe weg van de wereld en de rust in mezelf terug vinden. Suzanne neemt haar tijd en laat je volledig tot rust komen
11/05/2022
Een erg bijzondere ervaring. Héél vriendelijk en rustig onthaald in een héérlijke geurenmengeling. Een absolute aanrader om tot rust te komen. We zijn nu een dag later en ik geniet er nog van! X
Rita K.
06/06/2022
Vandaag n TCT sessie gehad. Het was zo n mooie ervaring, een echte aanrader. Ik zat in n dipje toen ik bij Suus aankwam (alles zat tegen, ik voelde me down, mijn zelfbeeld stond op n laag pitje). Na n ontspannen babbel met Suus in n rustgevende kamer begon de sessie.....een intens mooie ervaring.....het was zo fijn om samen met mijn kleine ik, mijn innerlijk kind te zijn, om het terug haar plaatsje in mijn hart te geven en om samen aan mijn zelfbeeld te werken. Met andere woorden ik ben als n tevreden, gelukkig persoon naar huis gereden wetende dat ik alles in mij heb om gelukkig te zijn🙏🙏🙏