Atalanta Coaching en relaxatietherapie

Reviews

Danique V.
06/08/2021
Dank je wel Inge voor de zalige massage.
07/09/2021
Al meerdere keren in de goede handen van Inge terecht gekomen. Telkens een andere deugdoende massage met heel veel effect op de innerlijke rust. Ik kom zeker terug.
07/09/2021
Na een eerste kennismaking met Inge tijdens een coaching reeks bij de VVA heb ik haar opgezocht in haar privé praktijk voor ondersteuning van mijn dochter met HSP en zoon met ASS omtrent rouwverwerking. Inge heeft mijn beide kinderen op weg geholpen met veel warmte en liefde en daar ben ik vandaag nog steeds erg dankbaar voor.
08/09/2021
Toen ik in de knoop zat met mezelf, heeft Inge mij geleerd op basis van ademhalingstechnieken en meditatie om de terug mezelf tot rust te krijgen. Ook onze baby heeft ze geholpen toen ze last had van krampjes of andere babykwaaltjes.
08/09/2021
Je komt stressy binnen en verlaat de praktijk volledig opgeladen met een innerlijke rust en tevredenheid. Bedankt voor het fijne gevoel en het mogen " zijn". Inge is een topvrouw met gouden handen en aandacht voor de totale persoon, Zonder oordeel maar met een grote dosis medeleven en respect voor elk individu! Zeer professioneel in haar handelen en kennis! Haar praktijk is een veilige haven waar welbevinden en zorg voor de klant op nummer 1 staat. Inge is ondertussen mijn nummer 1. Bedankt voor je luisterend oor, de aangeboden oplossingen en de rust en het welbevinden achteraf. Respect ! Huguette Eechaut
08/09/2021
Ik heb in de loop der jaren heel veel van jou mogen en kunnen leren. Vaak had ik dat zetje nodig om door te gaan en te geloven in mijn kunnen. Nu ben ik op een punt gekomen in mijn leven dat ik me echt in mijn kracht voel en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. Het is niet altijd allemaal simpel en de ene dag is de andere niet, maar ik heb voldoende handvatten om bij mezelf te blijven en de rust in mezelf te vinden ook al heerst chaos rondom mij. Ontzettend dankbaar maar ook heel trots op jou! ❤ Jay
09/09/2021
We bezochten Inge met onze zoon toen hij 10 jaar was en slecht in zijn vel zat. Hooggevoelig en in die periode ongelukkig en onzeker. Het was mooi om te zien hoe ze keek naar zijn interesses en hem op zijn niveau bereikte, niet aan tafel, maar tijdens wandelingen. Ook mooi hoe wij als ouders bij de therapie betrokken werden. Onze jongen is ondertussen nog altijd heel gevoelig maar weet er mee om te gaan. Hij geeft zijn grenzen aan en tegelijkertijd kan hij heel mooi de grenzen van anderen zien en respecteren. Hij en wij hebben veel geleerd van de coaching van Inge.
11/09/2021
We hebben Inge leren kennen via school. Wat een topmadam. Voor mij als mama was het een verademing dat er eindelijk iemand naar mijn zoon keek met een open blik en zonder vooroordelen. En het belangrijkste ze geloofde in zijn kunnen. We zijn op een bepaald moment door een heel moeilijke, emotionele periode gegaan. Mijn zoon had het moeilijk met zijn rouwverwerking van zijn papa. Ik ben Inge heel dankbaar dat ze toen mijn zoon onder haar vleugels heeft genomen en dat we samen een begeleiding hebben gevonden op maat van hem. Mijn zoon vertrouwde Inge volledig, wat voor hem bij veel mensen moeilijk is. Ze heeft hem de juiste handvaten meegegeven waar hij altijd op kan terugvallen. Wij dragen Inge een warm hart toe 🖤
Lucas D.
11/09/2021
Met onze 12 jarige zoon hebben we reeds een jarenlang traject achter de rug naar het zoeken van de juiste mensen om hem te begeleiden met zijn autisme, adhd, hooggevoeligheid,… Via via leerden we Inge kennen. En Wauw! Ongelofelijk hoe onze zoon veranderde na de bezoekjes aan Inge. De massages doen hem zoveel deugd, hij komt iedere keer herboren terug! Bovendien zijn de babbels deugddoende! Zeer blij met deze dame te leren kennen op onze zoektocht!