WellnessOase Anahata

Reviews

Danique V.
08/04/2021
Heerlijk ontspannen bij Anahata! Top-adres!
Evelien M.
22/05/2021
De hotstone massage heeft me volledig tot rust gebracht. Een echte aanrader. Dankje Elke voor de heerlijke massage en de goede zorgen. Top welness
Valérie v.
19/06/2021
Heerlijk genoten van de lakshmi beauty wellness vandaag. Alles tip top in orde, een aanrader voor iedereen die eens zalig wil ontspannen!
Masja C.
25/06/2021
Ik kom al een aantal jaartjes bij Elke, want zij is erg professioneel en ik word altijd met veel warmte ontvangen! Of het nou om een behandeling gaat voor de ontspanning of voor de verzorging, het is altijd weer genieten! Bedankt Elke, u bent een topper!
Stefanie J.
26/06/2021
Elke is een hele vriendelijke dame die je onmiddellijk op je gemak stelt! Dit was de eerste kennismaking met suikerontharing voor mijn dochter. Alles werd super uitgelegd, het resultaat was top! De gelaatsbehandeling voor mezelf was ook zalig, helemaal zen nadien! Dank je wel!
Jolyn A.
16/07/2021
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de suikerontharing. Bedankt voor de goede uitleg, goede verzorging en aangename sfeer!
Annemie M.
17/07/2021
Heel tevreden van de pedicure en suikerontharing! Me-momentje met een toffe babbel en mooi resultaat!
Charley L.
03/08/2021
Eerste keer laten ontharen en ik ga nooit meer terug naar scheren! Ik na de afspraak: “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?!” - Resultaat 💯/💯 - Vriendelijkheid 💯/💯 - Tijd nemen voor de klant 💯/💯 - Kwaliteit van product 💯/💯 Ineens 4 andere afspraken gemaakt! Top werk en top dame!
Chris D.
12/08/2021
Ik kom al een aantal jaren voor gelnagels bij Elke, die u altijd een goed gevoel geeft bij binnenkomst. Ze is heel professioneel en vriendelijk en ik kom altijd buiten met mooie nagels, een nieuw kleurtje of een leuke creatie. Als klant altijd tevreden naar huis. Topi! Elke doe zo voort grt Chris
Imke C.
14/08/2021
Ik ben zeer tevreden over de suikerontharing ! Ik wil niet meer terug naar het scheren! Elke is een zeer spontane vriendelijke dame waar de babbels ook altijd fijn zijn en ze stelt je op u gemak ! Volgende keer gaat Yentha mijn benen doen en ik weet dat ook zij dit super gaat doen! Na het komen bij yentha zet ik hier ook weer een review !
Veerle M.
05/09/2021
Tijdens een suikerontharing zorgt Elke er steeds voor dat je relax de behandeling kan krijgen. Elke legt alle stappen grondig uit. Elke is een vriendelijke, eerlijke madame waar je in goede handen bent.
Michelle S.
11/09/2021
Klant vanaf dag 1 en alles is altijd al tip top in orde geweest! Elke is een spontane en vrolijke dame waarbij de klant op 1 staat. 100% aan te raden!